FAQ

Watch Videos on how to use HandWallet

FAQ

Postby admin » Sat Oct 11, 2014 8:34 pm

How to define a budget?
You can define a budget by pressing the relevant category and then "Advanced". But the best way is to download the "Budget" app that works with HandWallet: Budget

How to work with HandWallet on the PC

How to backup the data

How to transfer the data to other devices and to the PC
admin
Site Admin
 
Posts: 400
Joined: Mon Feb 13, 2012 9:24 pm

Re: FAQ

Postby Moses » Fri Oct 31, 2014 9:24 am

How can I delete periodic duplicate actionable in one time?
Moses
 
Posts: 1
Joined: Wed Oct 22, 2014 10:17 am

Re: FAQ

Postby admin » Sun Nov 02, 2014 8:13 pm

You can delete multiple actions by pressing "Options / Maintenance" + "delete actions". This will delete all the actions that appear on the "Actions" screen.
So if you filter first the actions it will delete just the transactions you want to delete.

You should be very careful when you use this function since if has the potential to DELETE ALL YOUR ACTIONS!
It is recommended to backup the data before using it.
This can be done in one click by pressing the "Option / Backup & restore" + "backup now" (or send backup via email).
admin
Site Admin
 
Posts: 400
Joined: Mon Feb 13, 2012 9:24 pm

Re: FAQ

Postby miftaakmel » Sat May 30, 2015 6:24 pm

I need use this app.softwear propleam
miftaakmel
 
Posts: 1
Joined: Sat May 30, 2015 6:01 pm

Re: FAQ

Postby admin » Sun May 31, 2015 4:20 am

miftaakmel - hi
If there is a problem please let us know and we will try to help.
admin
Site Admin
 
Posts: 400
Joined: Mon Feb 13, 2012 9:24 pm

Re: FAQ

Postby Tkbormann » Fri Jan 22, 2016 6:08 pm

How do I start an account do I need a ending balance from my last bank statement
Tkbormann
 
Posts: 1
Joined: Thu Jan 21, 2016 1:44 am

Re: FAQ

Postby admin » Fri Jan 22, 2016 9:38 pm

To create a new account press the "Data" tab and then "Accounts". Then press the "+" at the bottom.
Yes, you need to enter a starting balance (and check the balance from time to time and update if needed).
This is done in the "Account Statement" tab. Select the relevant account and then press the "balance" button at the bottom.
admin
Site Admin
 
Posts: 400
Joined: Mon Feb 13, 2012 9:24 pm

Re: FAQ

Postby Saravanan_J » Wed May 27, 2020 6:22 am

How to export the account statement in excrl
Saravanan_J
 
Posts: 1
Joined: Wed May 27, 2020 5:37 am

Re: FAQ

Postby admin » Thu May 28, 2020 7:31 am

Press menu+export
Pro/Business users only.
you will need to install the Expense Manager Import Export add on:
https://play.google.com/store/apps/deta ... k.expenses
admin
Site Admin
 
Posts: 400
Joined: Mon Feb 13, 2012 9:24 pm


Return to Videos & Tutorials

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron